Tweenieåldern

Två sjuklingarsdag

Jag och William har ju båda varit sjuka idag. Eller varit vi är det fortfarande. Så jag tog och spelade memory och sedan slog jag på E:T till oss så kikade vi på den. Som barn var jag livrädd för E:T jag tyckte den var sjukt hemsk och drömde mardrömmar om filmen, ni vet scenen när han ligger i vatten och håller på att dö och är alldeles vit eller när han får hjärt och lungräddning jag mådde alltid så dåligt av just de samt när dom kommer in med rymddräkter. Fast William tycktes gilla filmen och hans såg allt, såg även att han fick lite tårar i ögonen när E:T dog. Han är ju lite äldre en jag var när jag såg den filmen också.

Björn kom hit med pizza sen. Köpte två stycken vi delade på alla tre. Jag sitter och funderar på att ta lite té tror alltid att te är boten på förkylning, önsketanke antar jag.

Vid andra sidan filten låt William

10 Comments

 1. E.T phone home. 🙂 Minns en annan film från jag var liten som var lite lik den filmen. Tror den hette: Min vän Mac.

  Svar: Tack, visst får du gärna hjälpa mej göra om min blogg sida. Vore jättesnällt. Men vet dock inte riktigt hur jag vill ha den själv. :p
  KackMarie recently posted..Magsjuka

  1. KackMarie – Känner igen de där namnet, undra om jag inte sett den.

   Har du något humm om färger du kan tänka dig vilja ha? + Vill du ha ny header. Det jag behöver är egentligen bara att du gör ett lösenord som jag får använda medans jag grejar med bloggen samt dit inloggningsnamn så kan jag fixa sidan ganska fort. 🙂

 2. Urs, stackare. Jobbigt å vara sjuka. 🙁
  Jag hade ET förut på VHS men tror den vart stulen på nån hemmafest man hade nån gång. 😛

  Sv: Ja, Då den tiden kunde man vara desperat. Man tager vad man haver. 😀
  MammaTessan recently posted..Kamera lös

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: