Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Eftersom jag klätt av mig för längesen berättar jag istället.

1 par svarta typ baggybyxor från HM köpta 2009,
1 randig lång tröja köpt på HM 2008
1 par randiga rosa strumpor också HM 2009.
1 Brottarlinne från JC köpt 2009.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: