Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Krångel.

Som ni säkert märkt har jag bloggat lite dom senaste dagarna. Anledningen är att domänen är skit seg, bilderna krånglar och menyn får upp felmeddelanden. Har försökt göra om saker via FTP:n men nu har jag kontaktat vidare till one.com och ska se om dom kan hitta felet, det stör mig liksom.

Hade trevligt igår i alla fall. Kul att komma ut lite även om jag är rätt osocial av mig känner jag, jag är ingen partyprinsessa så därför så var tolv alldeles lagom för mig att komma hem på.

Nu väntar jag på William, får se vad han målaren gör imorgon om det blir något klart då. HOPPAS på de, lovar att svara på era kommentarer och sånt. Men just nu krånglar jag med detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.