Högtider & födelsedagar Julklappar
Högtider & födelsedagar

Julklappar

Har ni börjat handla era julklappar ännu. Jag letar fortfarande för fullt efter bra julklappar till William. Det känns lite som en djungel där ute, så råkade jag då komma över en sida som heter julklappstips. Sidan är jätte rolig med massa spännande saker, jag kände direkt när jag besökte den att här kommer jag definitivt fortsätta att leta runt.
Är intressant med en sida som faktiskt hjälper människor att hitta spännande saker. För mig är det en djungel just nu att komma på vad William ska få, det känns nästans om att man kör fast mer ju äldre barnen blir. Men här har jag nu fått en hel del tips och idéer.

När ni handlar julklappar brukar ni vara ute och handla i affärer för att klämma och känna eller beställer ni helst via internet? Jag gillar båda, det finns en charm med butikerna men också en charm med att handla från nätet.

Lite urval av produkterna från sidan.


6 Comments

 1. Jag är nästan klar… Har bara 6-7 klappar kvar att köpa 🙂
  Till Tindra var det inte alls svårt tycker jag, hon har hittills alltid varit lätt att köpa till 🙂
  Har beställt lite filmer och leksaker på internet, resten i butik. Är lite dubbelt, roligare att handla i en fysisk butik, men smidigare att klicka hem saker 😛

   1. Äsch då… Har han inte hittat något själv i leksakskatalogerna?
    Hehe Tindra har inte ens hunnit titta i dem i år, vi har hittat på grejer till henne ändå 🙂

    1. Malle – Vi har inte fått någon.

     Han önskar sig lego, men de legot han helst vill ha är slut sålt 🙁 , sen vill ha han kinect till xbox 360 också.

 2. Nja.. Jag har typ kommit halvvägs. Så svårt att veta vad man ska köpa, speciellt till äldre människor.. Antar att jag får rusa runt som en dåre dagen innan jul för just nu är jag pank..:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: