Lärarprogrammet

Seminarium och kursgrubbel.

Så har jag haft seminarium. Har också kollat igenom kursplanen för Svenska I som jag ska läsa upptäckte att två kurser nästan heter samma sak och är på 7,5 poäng. Jag tänkte då att jag kanske kan få tillgodoräkna mig den kursen? Det tycks vara samma innehåll och skulle jag få tillgodoräkna mig just den kursen kan jag ju sen i så fall läsa fler svenska som andra språk kurser i vår och bli klar med svenska 1 och svenska som andra språk I samma termin, skulle varit rätt soft. SÅ håll tummarna, i så fall skulle jag kunna läsa ped 2 nästa höst och ped 3 nästa vår och därmed bli klar ett halvår tidigare.

Får väl se om 38 minuter vad högskolan säger. Jag kan inte låta bli att hoppas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: