fbpx
Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 20 – Den här månaden

Ja vad har hänt? Har insett hur sjukt mycket jag faktiskt längtar efter att få min lärarexamen. Det har varit skit kallt och jag har insett att jag inte vill gå ut *S*.
Har förut detta fått nya tapeter på Williams rum och vill mer än mest nu att dörrarna ska bytas i den här lägenheten samt att då om målat i hallen, känner för att ha FINT hemma. Känt ett stygn av samma känslor som jag fick förra året som sakta hade börjat rubbas men nu kommit tillbaka på grund av människors klumpighet.

Det är snart julafton och jag funderar fortfarande vad som jag ska handla till brossan, Williams klappar är inte klara heller så måste snart börja hetsa med de också.

Eftersom det blir nyårsafton i år med och jag likt alltid är helt utan planering får jag se vad som sker då, har personligen lust med att äta god mat med William och om Björn inte har något annat för sig även honom. Jag behöver ingen stor super duper nyårsfest, för mig är en mysig hemma kväll så mycket viktigare.

8 Comments

 1. Förstår att det ska bli skönt med lärarexamen 😉
  Själv slutar jag nian och det ska bli sååååå skönt att sluta grundskolan.
  Haha, vet att jag har en massa kvar, men ändå 😉

  Nu på gymnasiet så är det ju ändå mer eget val tillskillnad från nu i grundskolan 🙂

  Jag ska välja inom linje & gymnasium inom två månader..

  1. Michelle – Ja det känns som jag verkligen vill bli klar någon gång :-p .
   Förstår att du längtar efter att sluta grundskolan också, jag tyckte nian var evighets lång kändes som den aldrig skulle sluta. Vad vill du läsa på gymnasiet? 🙂

 2. Jag föredrar oxå en mysig kväll med familj (& kanske några vänner). Jag fyller år dagen innan nyårsafton oxå. 🙂

  1. Ewe – Det är mycket mysigare och trevligare faktiskt. Ja just ja det gör du 😀 . Kom på det nu när du skriver det, minns det från lunarstorm 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: