fbpx
Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Kalendern

Igår kom kalendern från Önskefoto! Jag är så nöjd, jätte fina bilder så nu återstår det bara att bestämma vart den ska sitta, lutar dock åt datarummet.

Kalendern

Bilderna!

2 Comments

  1. Som sagt, såna där ska jag försöka komma ihåg att fixa till varje jul nu sen som julklapp till bl a min far (morfar). Känns så konstigt att skriva morfar.. 🙂
    Blir ju perfekt, nästan precis bebbens första år blir det ju nu på första julen. Sån himla bra grej.

    Svar: Var in & läste lite på den där sidan du länkade till om avnavling. Jag tror inte riktigt jag förstod vad som menades. Du tror inte du skulle kunna förklara med enklare ord stora helheten? 🙂
    BM på förlossningen i förrgår sa att morfinet var i sån liten dos att det inte påverkade barnet. Så nu blev jag kluven..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: