Tv-serier, film & musik

Tradera eller blocket?

Var tror ni man får Harry Potter DVD:er sålda lättast på? Jag har alla som getts ut på DVD men tänkte sälja hela samlingen, vi har kanske kollat på filmerna 2-3 gånger så är verkligen inte väl använda eller slitet skick. Fina fodral och inga repiga skivor. Tror ni att det är lättast att sälja hela samlingen på tradera eller blocket? Sett andra som lagt ut filmerna fast inte hela samlingen och fått 289:- på tradera. Nu har jag ju hela (förutom bio filmen + den som kommer efter biofilmen) men annars hela mängden. Tror ni att 200:- på blocket om man skriver snabb leverans är bättre eller budgivning på tradera?

Tänkte att det kanske är en rolig julklapp för någon eller så.

3 Comments

  1. Ja eller hur , man gick ju på ALLTING ! 🙂 Men det är roligt & tänka tillbaka på det ! 🙂

    Ja , usch det är såå smärtsamt men samtidigt skönt att hon har fått frid . Men fy fan så mycket man kan sakna en människa . 🙁

    Jag förstår att du känner så , det måste vara hemskt ! 🙁

    Ang tidigare inlägg: Jätteroligt med julshow , de är ju som sötast i den åldern när de verkligen går in för det , förstår att han var utslagen när han väl kom hem ! 😉

    Jag tror mest på tradera . Eller 250 kr på blocket kanske ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: