HAHA, gud vilken fråga. Alltså seriöst vad då ambitioner?

Får väl försöka då?

Jag vill bli klar med skolan, blir en SKIT bra lärare och vara en sån som eleverna vill prata med. Jag vill ge ungdomarna förtroende och respekt och hoppas att jag får det tillbaka.
Sen då? Jag vill få fler barn, flytta till villa och fortsätta att njuta av livet.

En annan sak är kanske att sluta ta åt mig av människor som stjäl min energi genom att säga saker som jag känner gör mig upprörd. Det är egentligen dom man ska ruska av sig och låta orden förfalla. Jag hatar dock när folk ska envisas med att dra in mig på saker sen när jag säger min åsikt då “brusar jag upp mig” eller “sluta nu vill jag inte prata mer” som attityd. Såna saker gör mig galen, för om dom NU vill diskutera något med mig ska väl jag inte bara lyssna och hålla med bara för dom anser att dom har rätt? Jag känner att det är jävligt kränkande att säga att någon “brusar upp” eller bli upprörd bara för att man säger SIN syn på saker! Min ambition blir alltså att sluta ta åt mig av detta och tycka att dom är tragiska som inte kan se saker ur två synvinklar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.