fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Livet livet.

Åkte med Björns nya bil. SÅ fin och den går skit bra, fick köra den mellan Borlänge och Falun. Kom en polisbil med blåljus så jag blev skit nervös S. Första gången jag var med om blåljus, var skit rädd hehe. Gick bra i alla fall, åkte till Ingarvet och Björn köpte sig ett nytt batteri till bilen, sen drog vi ut till Kniva. Harry var inte inne så vi drog vidare till Williams farmor (Björns mamma alltså). William fick håret rakat så pottfrillan försvann.

Drog hem och hämtade min astma-medicin och kläder tills imorgon. Vi ska laga till något med hummer och sedan potatisgratäng och någon köttbit. Blir nog lite ölkorv också, tycker ölkorv är så sjukt gott! Sen ska vi väl glo på raketerna vid tolv. William hävdar att han ska vara uppe tills klockan tolv, får se om han kommer orka. Blir nog annars en lugn och mysig kväll imorgon. Äta gott och njuta av dagen bara. Alltid lika märkligt när det slår om på år tycker jag, så ska man lära sig skriva ett nytt år fast man liksom precis vant sig vid att skriva de gamla året. Hehe. Undra vad 2011 kommer innebära. Jag vet att det betyder studier och nya människor för mig i alla fall. Kanske något annat vem vet? Blir spännande att se om ett år när jag blickar tillbaka och läser vad jag skrev för ett år sedan. Förra året skrev jag följande saker i alla fall.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: