Hemma hos mig

Dilemman.

Nu sitter jag och grubblar hur jag ska göra med lite färger. Först tänkte jag vitt men nu har jag börjat grubbla om jag inte ska ha ekmönstrad istället. Mitt vardagsrum består mest av mörkt trä och det jag ska köpa (fortfarande en hemlighet) ska vara i vardagsrummet. Kanske borde sats på ekmönstrat? Får se hur jag gör, har en känsla av att det kommer bli SJUKT fint i mitt vardagsrum när det här är köpt, då kommer det kännas KLART!

Längtar till Ikea, vi ska dit på fredag och jag kan knappt bärga mig. Nu ska jag dusch och bädda sängar. Sen ska vi till maxi, ska handla lite till middagen idag. Tänkt att vi ska äta tacogratäng.

Vad blir det för middag hos er?

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: