fbpx
Dark Mode Off / On
Tävlingar

En vinst!

Jag är medlem på en sida där jag svarar på frågor lite då och då. Ställt upp i deras små tävlingar men aldrig vunnit något. Idag fick jag ett paket, kunde inte komma på var ifrån jag skulle fått det. MEN vet ni vad det var? En EYE-LINER jag vunnit därifrån! Utan att veta om det. Skit kul, nu ska jag prova denna och sedan får jag berätta vad jag tyckte om den. Skit kul! Har gått runt med JAG HAR VUNNIT fejset hela dagen. Malligast av dom malligaste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: