Dark Mode Off / On
Questions & Answers

En liten utmaning.

Här är en uppgift för er alla som läser. Jag vill att alla  som läser denna blogg ska skriva hur ni träffade mig, ni vet vårt första möte, hur länge vi chattat via internet,Hur länge du läst min blogg etc. Skriv från hjärtat! Se så..Våga skriva ngt!

När du är klar, kopiera till din egen blogg om du har ngn. Du kommer att bli förvånad över hur intressant det kan vara!

8 Comments

 1. Hej Madde!
  Va du är duktig och ihärdig med din blogg! Jag själv är så lat 😉
  Vi började chatta på lunarstorm, hur minns jag faktiskt egentligen inte, men antagligen för att vi både hade småbarn och var unga föräldrar. Måste ju vara åtminstone 6år sen eller nått. Har för mig William var bra liten. Vi sågs första gången på Lindex i falun, du kom fram, jag hade aldrig vågat 🙂 Innan dess hade ju william förstås kastat sig framför fötterna på mig på ikea, fast det räknas väl inte då jag skyndade mig att gömma mig 😉 Haha! Kram på dig vännen!

  1. Karro – Hej vännen! Längesen man hörde något av dig 🙂 . Blogga är ju roligt :-p .
   Känns helt sjukt att tiden gått så fort 😮 . Tänk då var man blott tjugo och trettio kändes as långt borta, NU känns tjugo längre bort :-p . Minns när du sa att du sett mig på Ikea, haha. William var högt och lågt jämt på den tiden 😉 . Sen när jag såg dig på lindex då gick du runt med lilla bebis Moses helt nyfödd minns jag liten bebis som låg där och snusade i vagnen. TIDEN går för fört. Kramar

 2. Min farmor brukar påminna mej rätt ofta om hur hon lurade mej när jag var liten om att du redan kunde cykla, före mig, vilket var det som fick mig att oxå våga börja cykla, för du var ju ett år yngre.. Så fick det ju tydligen bara inte vara.. 🙂
  Det sa kanske ganska mycket hur länge vi har varit bekanta. 😀

  1. KackMarie – ÅH 😀 . Hehe bra sak att lura barn med 😉 . Så länge jag kan minnas har jag känt dig känns det som :-p . Minns när vi rymde och trodde vi gått till Mora. HAHA jag undrar hur långt vi gick egentligen för minns att vi tänkte att vi gått JÄTTE långt bort och varit borta i flera timmar haha 😉

 3. Jadu , jag minns inte hur jag började läsa din blogg , minns du ? 🙂 haha ..
  Men det är väl någon månad jag läst den skulle jag uppskatta det till , men mycket längre kommer det bli ! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.