Fick låna 14 år till salu av Lisa. Fy vilken fruktansvärd bok. Jag är en sucker för självbiografier, av någon anledning så vill jag läsa saker som är hemska. Denna var hemsk, rent av vidrig. Jag tyckte så himla synd om tjejen “Tessan”. Ångest är farligt och mörka moln som driver människor till att deppa ångest på olika vis. För vissa är det alkohol, andra är det droger och som för Tessan att bli sexuellt utnyttjad gång på gång. Hon säljer sig själv, till slut tar hon inte ens betalat längre. Allt på grund av att hon blir våldtagen och inte vågar berätta för någon. Helt klart en bok jag tycker att ni ska läsa, alla med BARN men även ungdomar, lärare eller sjukhus-personal. Jag är sån att jag anser att böcker som tar upp våldtäkt och liknade saker är så viktiga. VIKTIGA för alla att ha kunskap om vad som sker i huvudet på personer som blir utsatta för att en annan människa utövar sin makt på dom. För makt är det, det är makt när du skadar någon, eller tar något från någon utan dess vilja.

Om du inte läst fjorton år till salu ännu. Tycker jag absolut du ska läsa den. Det finns faktiskt inga argument för att inte läsa den här boken. Fler vuxna måste vakna och se, SE vad som sker framför våra ögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: