Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Utmaning

Jag blev utmanad av Beatrice

1. Hur länge har du bloggat?

Oj, jag skrev lite på en sida som hette skunk 1999. Så från det till och från. Seriöst blev jag väl 2002 skulle man kunna säga. Dock raderade jag massor av lunar inlägg för jag hade festat så mycket och sen blev jag gravid. Ville inte att folk skulle läsa om de.

2. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?

Dom jag läser på bloglovin. Är en del.

3. Av de bloggar du läser,hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?

Vet inte, läser mest folk jag haft kontakt ett tags bloggar så.

4. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?

De tror jag nog. Jag är sån här :-p

5. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg,eller tänjs den gränsen hela tiden?

Ja, jag lämnar aldrig ut saker till folk som jag inte kan stå för om någon frågar. Lämnar inte heller ut saker som jag anser vara alldeles för privata. Tycker det är viktigt att hålla vissa saker privat.

6. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?

Inte alls skulle jag vilja säga. Det är kul när folk skriver till mig blir jätte glad för de, men jag vill inte bli någon ny ”kändis”. Jag bloggar för att få ur mig mina tankar.
Mycket för att jag grubblar massor och måste skriva någonstans. Hehe

7. Har du träffat folk IRL,efter att ha träffat dem via bloggen?

Inte via bloggen, men via nätet. Framför allt lunarstorm då. Träffat ganska många faktiskt, jätte fina människor. Sen finns det dom jag aldrig träffat men som jag ändå ser som mina vänner, just för jag följt dom i så många år och jag berättat så mycket för.

8. Tror du att det är skadligt för vissa att blogga?

De är det nog. Tex vissa saker tror jag är en nackdel. Man ska inte alls lägga ut allt om sig, tänk om tex ens framtids chef hittar det man skrivit. ANINGEN jobbig situation om man skrivit fel saker.

9. Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?

Finns inga nackdelar, då skulle jag inte bloggat 😉

10. Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?

Kort svar, JA jag bloggar om två år.

Utmanar: Alla som vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.