Drog till högskolan och skrev inför inlämningsuppgiften som skulle in. Efter de gick jag igenom alla diverse böcker jag ska använda mig av i helgen när jag tänkte tenta av en kurs som jag inte blivit klar med. En komplettering alltså, blev så jävla sjukt glad igår när jag klarade en religionskurs jag blev förbannad på sommaren 2009 när jag inte klarade en uppgift. Den har legat efter mig som en böld i röven eftersom jag är sån som HATAR att ha projekt liggande fast jag kanske inte ens egentligen behöver dom. Så nu är den kursen klar. BLEV sjukt nöjd även om uppgiften som skulle vara på 5 sidor blev 13 men jaja. DET blev okej, hatar att skriva för mycket men kan ju få folk att tro att man över överambitiös *S*.

I helgen ska jag ge mig på att skriva två andra uppgifter. Dels göra klart en komplettering från i somras och sen ska jag dessutom ta och skriva lite på datautbildningen jag går på sidan av lärarprogrammet.

Ikväll blir det knatteskutt för William, var redskap idag. Lite jobbigt för vi måste vara där två omgångar och jag är ingen social människa som gillar att sitta på en bänk och glo i en timme, men men. Nästa gång är den sista för oss vuxna sen får ungarna springa fritt där med ledarna.

NÄ ska fortsätta med maten, blir lyxmiddag med fiskpinnar, potatis och spenat (ironin haglar).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: