Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

En dag med studier.

Har skrivit lite på min svenska som andraspråk tentamen. Har en punkt kvar, har ändå skrivit relativt många ord och jag tror att sista går fort bara jag får gå ut och tänka lite. Tänkte försöka bli klar med den uppgiften idag, sen ska jag försöka skriva klart punkt tre från mobbning i lärande miljöer I också. Känns som det skulle vara skönt att bli klar med den kursen. Då har jag liksom en sak mindre att fundera i, ska lyssna på föreläsningen från Karlstads universitet också, men det får bli ikväll. Den är inspelad.

Mycket nu men skönt när man blir klar med fler kurser.

Anna och Alma kikade förbi en stund, ringde på dörren så trodde det var brevbäraren och att jag hade något oväntat paket. Men var Anna. Hon var på väg hemåt men jag hann i alla fall med att se Alma en snabbis då hon satt ute i bilen med Annas mamma.
Alma är en kopia av Anna. Så himla söt, känns som jag måste försöka träffa Anna lite längre snart. Dröjer så länge mellan gångerna tyvärr.

Nä lär springa mot Williams skola nu, en liten herre som slutar strax.
Ska hem till Björn om någon timme. Han ska bjuda på Gulasch soppa som jag bad honom göra.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: