Har fotat men helt glömt att lägga ut i bloggen.
William visade mig att han kan stå på händer i fredags han klättrade upp på dörren med fötterna, ska lära honom hur man gör på riktigt sen tänkte jag.
Minns själv hur jag hjulade och stod på händer som barn. SÅ roligt! Kan fortfarande hjula, men vågar inte prova ställa mig på händerna. TÄNK om händerna viker sig, då slår jag ihjäl mig eller nått. HEHE!

Leka

Fredagsmiddag.

(baconröra och spagetti)

4 kommentarer

  1. Hm, måste fråga bara, är det sådär man gör enligt dig? 😛 Eller menade du stå på händer fritt, dvs utan stöd av vägg/dörr/dyl.

    1. Nej som jag skriver – Jag ska lära honom att göra riktigt 🙂 . Utan stöd bakom så klart. Är ju bra att börja med stöd sen kan man ju utan efter en stund. Jag stod jämt på händer som barn, hjulade osv. Men man började ju mot en vägg, typ träna upp armarna och sen blev det ju mer och mer.

      1. Ah, okej 🙂 Tror jag missade ordet “riktigt”. Jo, precis.. jag tror tom vi började med att “stå på huvudet”, dvs med huvud och händer i en trekant (och benen mot väggen) 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: