Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Blodpuddings lycka.

William sa till mig här i veckan att det sämsta med att gå i skolan är att där får man ingen blodpudding.
Eftersom jag är en god mor lagade jag i ordning blodpudding med hemmagjord lingonsylt åt William.
Jag åt inget dock. Det där med blodmat är inget för mig.

Lyckan var total i söndags!

2 Comments

  1. Ovanligt med barn som tycker om blodpudding. Minns när jag själv gick i skolan, då serverades iaf blodpudding. Iaf, så kändes det som jag var den enda som tyckte om det. För dom flesta var alltid så jobbiga & skulle kommentera vad äcklig jag var som åt det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: