fbpx
Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Bloggdesign.

Jag har hjälpt mammabea med hennes bloggdesign och bloggflytt i några dagar. Dock blev det strul med hennes webbhotell så fick flytta tillbaka bloggen igen. Väl där blev det ett rejält dilemma för mig, fick verkligen KÄMPA för att få saker på plats. Men nu är bloggen färdig och jag känner mig glad över att fått hjälpa till lite.
Har fått en del “jobb” på sista tiden. Känns roligt att kunna hjälpa till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: