Hade seminarium runt nio idag och var helt slut efteråt så la mig och sov en stund. Märkligt att behöva sova mitt på dagen så där men behövdes. Hämtade William vid halv tre och sen begav vi oss hemåt. Gjorde lite spagetti och köttfärssås. Körde gissa lek med William, hade en sked och la olika smaker på den, han hade jätte kul tills ena grannen ringde på och grabbarna lekte en stund.

Björn kom hit vi sex så då drog, jag, William och Björn ut och letade efter en lekplats som ligger uppe på Lugnet. Blev att leka en del, snurrade på sån där snurrgrej med hjul på varje sida. Som en gungbräda typ? Har lagt in bild så ni får se.

Gick hemåt och kikade på two and a half men och sen efteråt uppdrag granskning. Nu ligger Björn i badet och jag sitter här. Ska väl snart gå och sova. Har mens och sviterna av det är alltid huvudvärk och rejäl trötthet. Blir skönt att sova lite, imorgon blir lite påskmat. Måla ägg och mysa.

Vårens fina knoppar

På väg till lekplats.

DÄR är den!
(Springer fram)

Lycka

Lek

En glad kille

Hålla koll

Någon vände baken åt oss.


En trött liten humla vid vägens kant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.