Fick mitt Buzzador paket igen, innehållet var pepsodent white now tandkräm och tandborste. Eftersom jag nu fått flera stycken som jag ska dela ut för prov, tänkte jag även lotta ut en provtub till er. För att medverka i detta läs följande “regler”.


* Skriv en kommentar under inlägget att du är med.
* Sprid vidare.
* Blir det du som får provtuben vill jag att du skriver en recension om vad du tycker om tandkrämen
antingen i din blogg, eller via e-post till mig så jag kan läsa.

(Som medlem i Buzzador får du prova gratis saker mot att du delar ut till andra, samt ger ditt omdöme. Jag har varit medlem sedan 2005,
under den perioden har jag fått, hundmat, kexchoklad, tandkräm, duschkräm, deo’s, halstabletter, flingor, presentkort med mera. Bli medlem du också!)

2 kommentarer

  1. Jag vill ha en!! 🙂 Jag ville också vara med i den där kampanjen, men blev inte utvald. Jag fick barnolja och barntvål istället…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: