Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Påsk!

Är påsk och jag vill inte påstå att jag direkt är aktiv på nätet, är ledighet och då vill jag göra annat en att spendera tid här. Det känns som jag vill passa på att göra sånt jag inte har tid med annars. Så himla vackert väder ute. William är med Björn hos Björns mormor (som fyller år) och morfar. Själv sitter jag här en liten stund.
Åt påskmat igår var himlans gott. Idag var vi till godisaffären bredvid citygross och handlade lite för påskägget tills imorgon. Vi brukar köra med att gömma påskägget varje år där på lördagen. Brukar bli en rejäl hit från Williams håll. Är väl typ egentligen det jag har att berätta så här långt.

GLAD PÅSK på er!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: