Tweenieåldern

Befinna sig i en bil.

Sitter i Björns bil, helt slut och trött.William har knatteskrutt idag och orgentering, blev precis fundersam över stavningen på detta ord.Får googla det senare, hör ju inte till vanligheterna att skriva ordet direkt.William befinner sig alltså på knatteskrutt och jag orkar inte sitta och titta på.Nackdelen med att själv utbilda sig till en ledarroll är att det är väldigt lätt att bedömma (läs observera och fundera över andras metoder) och gärna vilja gå in själv för att styra upp.Ibland känns det lite som de inte tänkt till riktigt.Det är kanske inte är en bra metod att ha hälften av barnen i ringarna själva och tro att barnen inte kommer ta i för kung och fosterland när de ska svinga sig framåt.Mycket får man se om man säger så.Jag får tygla mig för att inte gå dit och själv styra upp den pedagogiska verksamheten de bedriver där.Jag säger inget, inte för att jag inte vågar eller vill, utan för att slippa visa min ” jag vet bäst” sida. *Hehe*, så jag sitter i bilen och surfar på mobilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: