Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Gott nytt år!

Ja varför vara traditionell?
William befinner sig i soffan och jag springer runt och städar men landade nyss här för en kort uppdatering av bloggen. Efter klockan 11.00 kommer Björn hit så ska William få leta lite påskägg. Blir nog roligt för honom, ska väl gömma på något roligt ställe.

Tills dess tänkte jag göra fint här hemma, städa undan och sånt. Det är nästan lite märklig påsk det här känner jag, nu knoppar träden och det är verkligen VÅR ute. Annars brukar det kanske droppa från taken runt påsken. Såg att björkarna börjat få små löv nu, misstänker att det är därför jag har sån klåda i ögonen. Lär börja med allergimedicinen nu, även om jag försökt undvika detta blir så sjukt trött av den. Förutom de lär jag fylla på min bricanyl men vet inte hur det ser ut med den saken nu? Alltså hörde att bricanyl håller på att ta slut och de letar efter nya alternativ.

Nä ska fortsätta med min städning! Kommer bilder från jakten på påskäggen om några timmar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa