Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Härliga solen.

Sålde mitt gamla vita Wii idag. Björn köpte det och gav till sin syster. Jag antar nämligen att eftersom dom var på kalas idag är wii:et där. I alla fall så drog jag ner på stan och träffade Lisa, gick in och köpte en maestro kycklingsallad. Jag och Lisa gick till Kristineparken där jag åt min kycklingsallad och vi satt i solen och pratade och solade. Helt underbart väder nu, det känns verkligen helt underbart, vår. Varje år blir jag så lycklig vid den här tidpunkten även om det också ger samma chockerande stress varje år. GAH tid för att banta och hålla igen. Det har jag nu också gjort i flera dagar, fördelen med värme man orkar ändå inte äta något.

William ska sova hos sin faster inatt, imorgon blir det plugg. Ska försöka hitta bra fakta till mina observationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa