Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Ut i solen.

Ska bege mig ut i solen strax med Lisa. Igår kväll drog jag ner till henne och hennes karl (med vänner) som satt i kristineparken och drack öl. Blev två öl och lite baileys för mig. Var riktigt gott baileys eller hur de nu kan stavas. Aldrig druckit det innan. Inte så märkligt egentligen då det mesta med choklad innehåller nötter och nötter = astma och akuten för min del. Men var som sagt gott. Drog sen till max och köpte en falafelburgare. Gott med falafel insåg jag så där 20 år efter alla andra. Smakade nämligen falafel med William här i veckan.

Gick hem och somnade rätt fort, drömt massa osammanhängande saker. Bland annat att någon stod bredvid min säng och glodde på mig hade panik och försökte skrika och den där bara stirrade på mig typ än äldre gubbe, i drömmen var Sassa med. Min gamla hund, drömde att hon låg i min säng och vaktade mig. Hon morrade och jag kröp bara närmare och närmare henne. Förstår inte varför det var så här inatt, men obehagligt var det i alla fall.. Drömmer ofta sånt där, att jag liksom är fast och någon stor och stirrar på mig att dom liksom rör sig i mitt hem och jag inte kan ta mig därifrån. Många gånger kan det också vara någon som sitter över mig och trycker händerna över strupen så jag tror att jag ska dö och sånt. Låter väl skumt för folk, men jag drömmer sånt här ofta det är rejäla ångestanfall som uppstår. Dödsångest delux typ.

Drömde att jag fick panik ångest också. Vi (jag, Björn och William) var på en affär. Jag hade en liten bebis jag gick och bar på också, då börjar det susa där och dom skriker att det är en brand. Jag tar William och bebisen och springer och precis när jag kommer ut så stänger dom dörrarna så folk som var kvar därinne fick inte komma ut. Jag fick rejäl ångest och kunde inte andas kändes som jag skulle svimma ungefär.

Beställde ett kinect i morse. Har sålt en sak och det var rea på kinect på megastore. Blir jätte roligt att ha det, har en känsla av att William kommer bli himla glad när han ser det sen. Nä nu ska jag vänta in Björn som ska hit, och sen ska jag ner på stan och träffa Lisa för att sola lite.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: