Precis kollat på the secret life of the american teenager. Älskar den serien verkligen, blir bara bättre och bättre. Funderar bara om om det kommer att gå igenom nu eller om dom liksom kommer att avbryta allt. Vill veta, längtar tills nästa tisdag.

Dagen har bestått av studier, sen skickade Lisa ett sms och frågade om vi skulle luncha gick ner på stan och kikade runt på slaggatan i olika loppisar. Fanns en massa fint även om jag inte handlade något. Drog hemåt och William kom hem rätt snabbt inpå. William blev lite ledsen när Björn åkte hemåt så jag skickade sms till Björn så han kom hit, William fick bestämma middag så det blev Kinamat på Golden palace riktigt gott var det. Efteråt åkte vi till citygross handlade lite frukt och havremjölk.

Drog hemåt och nu sitter jag här, ska snart gå och sova.

 

Massa bus

Tokis

MAT!

William käkade med pinnar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.