Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Glädjande ord.

Jag blev så glad idag. På vägen hem från Williams skola möter jag min granne. Hon stannade mig och frågade om William gick på Mosaik. Vi stod och pratade ett tag och hon frågade om jag snart är klar med studierna vilket jag sa att jag är, endast ett år kvar. Hon sa då såna fina ord, blev så himla glad och kände att det gjorde min dag.
”Du är så duktig, har barn och gör karriär och du är så ung! Du är verkligen jätte duktig!” Jag blev så himla glad för dom orden. Jag suger åt mig beröm och blir så himla glad, att andra människor tycker att jag är duktig det betyder massor. Hela dagen känns nu som en glädjande stund, lycka rakt igenom. Vänliga ord, vackra och värdefulla ord!

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: