Dark Mode Off / On
Kläder

Blev ett par Jeans

Blev ett par jeans, tyckte dom såg snygga ut på bild i alla fall. Blev även ett par vattenballonger till William för det var mini-krav på 200. Byxorna kostade 175,50 tror jag det var. Jaja, vattenballongerna blir säkert kul för William i sommar.Känns sjukt skönt med ett par nya byxor. Mina förra favoriter börjar få hål på mindre trevligt ställe så dessa blir att kassera, INTE direkt latjolajbans att ha hål där liksom. Se ut som nått annat slödder!

Idag hämtade jag och William paket på stan, äntligen kom min bok jag fick från bokus då jag vann 200:- därifrån. Ska bli himlans kul att baka därifrån, sa till William att;  NU kan vi baka hela sommaren, plocka lingon och göra saft och sylt och så vidare. William var dock inte lika entusiastisk som jag, han sa ”NEJ! De ska vi inte?” Undra varför?! Baka och fixa i hemmet som är så himla roligt! Han börjar låta som sin fader när jag glatt föreslår en Ikea tur, eller fint lägger fram att det skulle vara roligt att åka och handla någonstans. Varför är det ingen mer i den här familjen som har samma brinnande intresse för hemma-fixeri?!

Drog till maxi med bussen, William som blev geting-stucken i höstas började tala om en geting på bussen, själv såg jag ingen förrens efter ett tag och den jäveln kom rakt emot oss, William skrek i panik och slängde väska och jacka och försökte slita av sig bältet så fick försöka lugna honom och säga att han inte skulle veva för då blir den ännu argare.
Kom fram till maxi i alla fall, där var det nån familjedag. Så William fick en gratis grillad korv och festis. Tog och var med i tips-promenaden, men kunde inte nått så vi valde att chansa HAHA. William fick en ”kulpåse” också. Satte oss i förbutiken och åt lite glass och myste en stund. William som fått för sig att alla bebisar luktar bajs hade panik för det satt en bebis bredvid oss, så han satt och bara. MAMMA det luktar något här, jag tror det är bebis-bajs. Jag försökte verkligen be honom hålla tyst och sluta tills jag inte kunde hålla mig längre utan började garva haha. De roliga var att han innan nere på Ica supermarket där jag hämtade paket stod och begrundade en syskon-vagn och frågade om han haft sån som bebis, jag sa nej och han undrade varför. Förklarade att det berodde på att han inte haft några syskon, i alla fall så gick han ut och satte sig vid kassorna och mamman med vagnen gick förbi William; William kikar då ner i vagnen och säger. ÅH va söta dom är! Hörde hur mamman sa, tycker du och något mer. Fick veta senare att hon sagt; Tycker du va snäll du är. Så berättade William att det var tvillingar, DOM såg precis likadana ut förutom att den ena hade en nalle. Intressant det där med bajsskräcken, jag hade själv samma som barn eller ja har. Tycker INTE bajs är så jävla roligt direkt, minns när William var mindre stod med kväljningar många gånger medan man bytte blöjor. En gång spydde jag till och med och folk som säger att sånt växer bort och mammor inte känner sånt… Fast har liksom aldrig sagt det till William, men tydligen så tycker han samma som mig, släktdrag?

Bilder från idag i alla fall;

Mys i förbutiken på ica maxi Falun

Spanar in glassarna

Gillar de nya cola burkarna

Kulpåse

Paket

Favoritserien
(Minns fortfarande sista avsnittet ur just denna säsong.
Jag såg den hemma hos min mormor och grät och var helt förkrossad)

Bok

4 Comments

  1. Visst hade du problem med amningen eller något sånt? Luktar ju faktiskt mindre äckligt med bröstmjölksbajs.. 🙂 Konstigt nog. Men då kommer ju ändå perioden då de börjar äta mer riktig mat, så då börjar ju alla ungars skit stinka… 😛

    1. Malle – Hade problem med ammningen men ammade William i alla fall. Han fick ingen ersättning.
      Aldrig haft lätt för bajs överhuvudtaget ändå 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: