Klädproblem

Urk. Jag ska ju på rockstad Falun, och ju närmare tiden går ju mer hets känner jag inför att köpa något snyggt att bära. Jag har hittat ett par jeans jag är intresserad av, snygga fina och helt okej. Men sen kommer det till top? Jag skulle kunna gå i en av mina cardigans typ för att vara ärlig så tycker jag dagens mode är skitfult, dessutom så finns det saker jag känner att jag är helt enkelt har passerat tiden på. Det kan ju bero på att kläderna som börjar knacka på dörren har jag redan burit, jag BAR dessa plagg på högstadiet samt en del av tiden på gymnasiet jag vill inte gå tillbaka till de plaggen igen. Det är helt enkelt så att jag blivit vuxen och jag har varit i den fasen redan. Så här står jag nu med byxor och tröjor besvär, vad sjutton ska jag använda?! GÅ naken?! Detta känns fan inte roligt alltså…

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Klädproblem

 • 19 maj, 2011 at 21:13
  Permalink

  Trist när det blir så…. Jag tycker inte heller om dagens mode, allt känns så 80-tal just nu,snudd mot 70-tal ibland.. Trist! Hoppas du hittar nåt fint iaf!

  Reply
  • 19 maj, 2011 at 21:23
   Permalink

   Ja verkligen, sen är ju magtröjor ala 90-tal tillbaka också. RYSER av bara tanken. Har ingen fjortis figur längre, så sånt går fet bort 😉

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: