Informationsteknik

Lottar ut tre stycken bloggsvar.

Vill du ha bloggsvar?
Var med och vinn! Har tre stycken jag tänkte lotta ut, så det blir alltså TRE vinnare!

För att du ska kunna medverka vill jag att du;
Skriver en kommentar och en motivering varför just du ska få bloggsvar av mig!
Sprid gärna vidare i din blogg men det är inget tvång.

Senast den 25 Maj klockan 11.59 vill jag ha din motivering!
Jag kontaktar er som vinner via e-post, samt publiceras ditt namn i min blogg.

 

6 Comments

  1. Jag skulle vilja vinna bloggsvar för att slippa frågor i inläggen. Det skulle bli så mycket bättre om jag hade bloggsvar så att mina läsare kan skriva om dom har frågor till mig i bloggsvars rutan.

    1. Sv; Bloggsvar är en tjänst där det går att ställa frågor till personer, t.ex mitt bloggsvar hittar du här, http://www.bloggsvar.se/madicken (lättare visa en bild) där kan du skriva en fråga till mig och så svarar jag där. Fast får du en bloggsvar så kan du lägga in den här i din blogg och så får dina läsare skicka frågor till dig. Går fort och är rätt smidigt :). Om jag förklarat dåligt så skriv igen så ska jag försöka förklara bättre 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: