Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naturfotografering Tweenieåldern

Bilder från igår


Promenad på väg till Björn.


William ville fotta mig.


William


Vi två i blåsten


William fotade med min mobil
(William från min synvinkel)


Och jag med systemkameran.
Jag från Williams synvinkel
(Vi tog alltså bilderna samtidigt)


Jag från Williams synvinkel


William från min synvinkel


En svan.


William och Björn på väg mot att dricka källvatten.


William vid någons lilla stuga.


En hög med pinnar, kulturarv pga att en man blev ihjälhuggen med
en yxa där nån gång på 1700-talet.
Därför ska man lägga en pinne där som minne typ.


Framme vid källan.
William och Björn njöt av det goda vattnet.


Glad kille


En groda på vägen tillbaka.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa