Har jordens jävla huvudvärk, igår kväll mitt under “it’s me or the dog” som jag kollade på kom den som en blixt från klar himmel, blev att bege mig till sängen och där sov jag sedan eller sov låg med huvudvärk och vaknade runt sex och trodde tiden stått stilla på grund av värken. Skickade sms till Björn och bad honom ta William till skolan själv låg av avtrubbad i sängen tills klockan 12.40 när jag gick upp för första gången, jag var absolut inte pigg och ville på sätt och vis bara bort. Haft huvudvärk till och från hela dagen och är benägen att tycka synd om mig själv.

I alla fall tog jag en tripp till min lillebror och åt tacos och fick äppelkaka sen såg vi lite på förhäxad också Säsong 1. Nu ligger William och jag ska snart se the secret life of the american teenger, ser det alltid klockan 21.00 på tisdagar mycket viktigt. På tal om förhäxad fick jag säsong 4 idag hittade den på blocket för ett bra pris så nu är den här. Bara säsong 8 kvar så är serien komplett. Massa förhäxad att se framöver alltså.


Favorit


Mys med brorsan,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.