William fick går efter massa tjat skaffa facebook. Han får dock endast använda det när vi är med samt att han endast får skriva med folk han känner. Idag skrev han detta till mig. Han är precis i läs och skriv knäckar fasen och detta värmde mitt mamma-hjärta i massor.

12 kommentarer

  1. Nu kom det lite tårar… Det var annat det än när din kära syster skrev: MAMMA Ä ÄN BAJS FRÅN CISSI.

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: