Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

En tejpad William.

William var på kalas och hade precis innan hämtning hoppat i från bryggan ännu en gång, denna gång träffades dock knät av en sten som jag rakt in. Björn skickade bild och jag ringde sjukvårdsrådgivningen som tyckte vi skulle åka in. Sagt som gjort akuten och tejpat knä för Williams del. Är ju bättre kolla upp än att inte göra det, framför allt med försäkringar och sånt. Om man inte åker in kan ju vissa skador inte dokumenteras jag betalar ändå en ganska stor summa per åt för William och då vill jag ha alla skador på papper…

Min bror var förbi, vi såg lite på charmed säsong två och han drog hem i samband med att William blev skadad, han fick skjuts hem av Björn. Jag och min bror diskuterade att gå på x-men imorgon men tyvärr tycks filmen inte gå förrens 18.00, får se hur jag ska göra.


Glad kille innan kalaset.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: