Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Buss-stress.

Ska med William till Hosjöholmen på kalas 16.00 bussen dit kommer fram 15.38 bussen därifrån (om jag inte vill vänta en timme) går 15.45. Blir lagom stressigt om jag ska hinna lämna honom men har en förhoppning om att springa dit, lämna in William säger hej då, springa ut till bussen och förhoppningsvis hinna med den mot Falun igen. Min bror ska då hoppa på bussen så vi kan åka samtidigt. Hatar att stressa, jag är en sån som vill ha allt klaffat i tider enligt scheman. Ska försöka hämta lite paket också när jag ändå är på stan, ett från house of lola och sen ett bokpaket jag glömt avbeställa. Ska ni gå ur barnensbokklubb, känns inte som en bok som ens kommer vara rolig. Är nån uppfinnarbok med förstoringsglas så kanske nått William kommer uppskatta i och för sig. FÅR hoppas de.

Hoppas ni har det bra i solen!

2 Comments

  1. Ah, men då ska nog jag också kunna lämna blod då kanske 🙂 Slutade med Waran i början av 2008 tror jag det var, och hör ju också till Dalarnas/Falu lasarett.

    Får slå dem en signal och höra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: