Hade riktigt trevligt på kalaset. Kul att komma bort lite även om jag är något folkskygg ibland. Känner mig alltid obekväm med nya människor vet inte vad dom gillar, vad man ska prata om och sånt. Men var jätte kul, och William var jätte nöjd när han fick leka med sin kompis.

Dagen har gått sjukt fort. Som det ser ut nu ska vi snart äta pizza med Björn. Var längesen jag åt pizza nu. Kommer inte ihåg senast för att vara ärlig.Imorgon är det måndag igen. Veckorna swischar förbi, hinner inte med alls känner jag.

Undra vad jag ska hitta på just nu då? Sitta här och uggla bort känns väl inte direkt helt givande.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: