Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lördagsmys bilder.

Glömde lägga upp bilder på lördagen. William tog ett på mig i min otroligt snygga pjamas. Detta myste vi med i lördags.

Jordgubbar
(35:- Snordyrt, när jag köpte jordgubbar på nyår kostade dom 20…)

Gubben

William har fotat mig 😉

Doppa

LOVE

Jordgubbar, Godis och film-mys.

Godis

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: