Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lite sjukhusvisit.

Så var det gjort William har precis varit på sjukhuset igen, fick kissa i sån där tratt. Idag såg jag till att väcka honom strax efter åtta och så fick han inte kissa förens sjuksköterskan sa det. Efteråt var det ett ul och allt så bra ut. Får se vad läkaren säger nu då, är snart ett halvår sedan William fick uvi och jag är glad att dom tog och kollade upp det extra på honom. Fast så är det ju, pojkar ska kollas mer eftersom pojkar egentligen inte ska kunna få UVI.

Nu spelar William i alla fall nintendo DSi ska snart fixa lite frulle åt honom och mig. Eftersom vi drog direkt till sjukhuset då jag inte ville plåga honom med att vara kissnödig i flera timmar i onödan har inte de gjorts ännu.

Här är en bild innan ultraljudet.

Lite mysigt så där på barnkliniker, mottagningar och avdelningar
allt är liksom i miniatyr ^^,.

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: