William drog till sin kompis direkt han vaknade i morse mer eller mindre. Själv hamnade jag på blocket och hittade en skänk jag blev sugen på, hann till och med planera hur jag skulle måla den och vad jag skulle ha i den ringde och så var den såld. Snopet, berättade för en kompis om det och hon började skratta och sa “DET där är typiskt oss tjejer, vi gör upp en bild direkt över saker. Precis som när man träffar en ny kille börjar man fundera över hur ens framtida barn ska se ut.” HAHA, de var så himla sant. Jag är expert på det där, göra upp en bild i huvudet på saker. Som om jag ska ut, då kan jag planera i flera veckor vad jag ska ha för kläder, hur jag ska ha håret, vad som ska göras. Lika förr när jag träffade killar, innan jag fick barn alltså då gjorde jag gärna upp en bild av vårat framtida liv lite diskret. Jag har nog gått i flera år och tänkt att jag är ensam om att göra upp en glamorös bild av min framtid så var ju himla härligt att höra att fler tänker som mig själv. Målar upp framtiden i en dröm liksom. Drömmar är viktiga för mig, skulle jag sluta planera och dona skulle jag gå under. Lika så är det när jag kommer på att jag vill shoppa något, jag gör en bild i huvudet hur saken ska se ut, vart den ska vara placerad, vad som ska vara i. JAG kanske chockerande nog är ett kontroll-freak?! Hur är ni? Planerar ni saker och får upp en bild i huvudet som ni liksom går runt och drömmer om?

Björn sålde sin M5a idag, han har inte kört den på säkert 2 år då den krånglat och sen köpte han ju nya bilen. I alla fall Björn hade inte lagt ut bilen eller så men killen som köpte hans röda BMW hade en kompis som var intresserad av M5:an så han åkte ut och kikade på den, åkte hem och jag och Björn och William drog till Björns mamma. Var där en stund, då ringde killen som kikat på M5an och var på väg tillbaka för att köpa den. Så vi åkte tillbaka och killen köpte bilen så nu var den såld. Nu har han bara cheva vanen kvar som ska säljas, och sen ena dodgen som tydligen någon var intresserad av. Chevan känns lite märkligt om han säljer, precis som röda BMW:n båda dom bilarna är så Williams bebistid. Chevan köpte Björn när William var någon vecka gammal, eller han bytte bort den mot sin då svarta BMW. Bmw:n åkte William hem från BB och sen bytte Björn den mot chevan. Den dagen hade jag lite feber minns jag, så jag och William låg på soffan och sov hela dagen mer eller mindre. Chevan var jätte mysig att åka i, sköna säten och vi lyfte bara in hela vagnen bak. Den hade tv (tjock-tv. Detta var liksom 2004) och videospelare (vhs-spelare alltså) samt kylskåp och bord. Nu ska den snart också säljas. Lite nostalgi över den bilen.

Hur som helst passade jag på att fotografera lite, jag önskar jag hade råd att gå på en fotokurs. Min dröm var att gå media på gymnasiet men dit räckte inte mina betyg. Jag ville verkligen bli fotograf, när jag skaffade systemkameran kändes det helt perfekt och det gör det fortfarande, även om jag hobby fotograferar älskar jag att hålla min canon eos 450D i min hand, det är som jag känner mig hel med den. Skaffa systemkamera gjorde jag för att få förverkliga en del av en gammal dröm, när jag blir klar med lärarutbildningen ska jag gå en fotokurs. Inte för att jag kommer bli fotograf men för att kunna, kanske kunna jobba på sidan av läraryrket eller så. Det är något magiskt att hålla i en kamera, jag känner mig som jag lever i en dröm. Fota är kanske min hobby?

Harry tröttkatt

Harry

En blomma

Droppar

Lupiner

Lekte med kameran

Play

Hey

Williams hjärta han gav till Björn för något/några år sedan.
Var först i röda BMW:n nu är den i nya.

William på väg ur bilen.

William ville att jag fotade hans pappas båt.

William ska alltid spexa, och jag 😉

William med Björns gamla pass.

4 kommentarer

  1. Aaah inte kul alls.. 🙁 Men men, det blir väl bättre får man hoppas. Hur e allt med dig idag då? Vilka fina kort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: