Tv-serier, film & musik

Off to the city of Falun.

Ska ner och hämta ett roligt paket. Något jag väntat på ett tag, ska träffa Björn därnere han ska på banken. Efteråt åker vi hem till honom och äter skaldjurspaj. Ska bli smarrigt gott, tar dock bara med mig mobilen idag och kanske fotar med den. Orkar inte dra med mig systemkameran ner på stan, det känns som lite överkurs.

Hörs ikväll. Då ska jag se the secret life of the american teenager också. Lär väl gråta som vanligt, 21.00 varje tisdag extremt viktigt för mig.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: