Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Bad och innehållsrikdag.

Drog till min vän i Hosjöstrand idag. William och hennes barn badade, märkes verkligen hur William njöt i vattnet. Galningen är då ingen badkruka även om läpparna var alldeles blå när han väl klev upp. Gick hem till min vän (vet ej om jag får nämna hennes namn här) hon bjöd på korv med bröd och vi satt och pratade, gick ut på hennes uteplats och William och hans kompis lekte ute på gården en stund. Björn kom och hämtade oss runt halv sex, då åkte vi hem till honom åt middag och jag råkade sedan slumra till ett par minuter på Björns soffa. Har känt mig lite ur form några dagar, går väl över. Åkte förbi Willys och köpte lite godis. Har ändå gått ner massor i vikt så kan unna mig lite godis ikväll, sen ska jag se på the secret life of the american teenager. Märks att det varit fint väder idag, precis som på midsommar så har jag mycket färre läsare. Är alltid så, fint väder eller något speciellt då läser ingen blogg typ. MEN vem orkar?! Jag spenderar hellre tiden med William då än att sitta framför datorn liksom. Sommaren är så kort. Lite glimtar från idag.

Väntar på bussen ut till Hosjö. William satt och sjöng samtidigt.

William väntar på bussen.
Busskuren vill Kullen.

Bad i Hosjöstrand.

Bara slängde sig i vattnet.

7 Comments

 1. Det är verkligen jättesnällt att du fixar lite hit och dit ! 🙂 Tacksam till tusen!

  En fråga bara, varifrån kommer alla skräpkommentarer? :S

 2. Hej. Menar du stolen på bilden i det inlägget som du kommenterade? För det är på en restaurang. Vi har den där stolen som man kan vänta på så att det blir en ”gungbil”. Menar du den så är den köpt på babyproffsen 🙂
  Ser jätte härligt ut längtar tills Alvin blir lite större så han kan leka i vattnet 🙂

  1. En tonårsmammas dagbok! – Förstår de 😀 . Är jätte roligt att bada.
   Hehe tror det är någon annan ”Madde” som kommenterat angående stolen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa