Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Fina dagar i solen.

Drog på donken och fick ett av deras ”berömda” glas. Samlar på dom, har ganska många från varje år. Gick en vända till Plantagen, skulle kolla efter något att ha mina servetter i. Jag har alltid servetter vid mitt matbord, men just nu står dom i sån där pappersgrej som medföljer servetterna och jag skulle hellre vilja ha något finare. Den på plantagen var dels inte helt vad jag var ute efter och därmed kändes den för dyr. Kom då på att jag som barn fick ett jätte fint och egengjort ställt för brev. Detta fick jag av ett äldre par som jag ofta gick till som barn när jag var hos min mormor och morfar. Detta par bjöd alltid på godis och det fanns en mysfaktor att gå dit, minns att vi brukade få sitta i luckan på deras bil och äta godis. Min mamma hade gjort samma hos dem och Marie samt min mamma vet garanterat vilket par jag menar. Jag lägger aldrig ut namn i min blogg, det är för mig inte okej utan personernas tillåtelse. I alla fall frågade jag mamma om hon visste vart det kunde vara, hon misstänkte vinden så har jag tur kanske det finns kvar. Dock trodde hon det var trasigt men jag tänker att med lite trälim så får jag säkert det fint igen.

William ville gå till intersport så vi kikade där, fanns massa bikinis på rea tänkte först köpa men så insåg jag att ”va fan ska jag med bikini till? Jag badar ju inte ens”. Så vandrade vidare, William ville då in på Nordsjö Idé & Design. Först undrade jag vad vi skulle dit och göra, dom har ju bara tapeter och färg men William envisades och bra var det för där hittade jag helt ljuvliga kuddfodral med Dalahäst på (bilder hittar ni i inlägget under detta). Jag älskar dalahästar och dessa verkligen bad mig om att köpa dem så nu finns dom här hemma alltså.

Nu sitter jag här. William ligger i sängen, jag ska ringa mamma och sen se lite på tv. Imorgon ska Williams kompis sova här. Blir spännande att prova livet med två barn istället för ett. Fast å andra sidan har jag vuxit upp i en barnaskara av fyra barn, där småbarn och skolbarn funnits i omlopp så tror inte det blir några problem.

Mc Donalds.

Ute och leker.

Råkade blunda. William ville vara med på kortet.

Min älskade människa som gjorde mig till mamma <3 .

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.