Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Flyttning.

Sitter och undrar om det går att få hela bilddagboken flyttad hit till domänen. Någon som vet? Jag tog och la till lite från RSS, men skulle vilja ha alla bilder här. Jag använder inte bilddagboken längre och det känns roligare att ha bilderna samlade här på bloggen, för min egen skull. Jag bloggar ju om allting här, lägger upp bilder och skriver. Men har en aning om att det kanske inte går, har dock fört över massor från min gamla bloggspacesida hit och de kändes bra. Vissa saker kunde dock inte följa med, sidor som aldrig blivit med i det där systemet jag hittade och sen funkade inte blogg.se bloggarna eller metrobloggen vilket var tråkigt. Samtidigt har jag nog inte skrivit något jätte viktigt där, fick i alla fall med lite från bloggspace och de känns helt okej faktiskt. Nu skulle jag bara vilja ha bilddagboken fotona här med. Går ju att ha samma lösen om man vill det liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.