Efter att Williams kompis åkt hem idag så tog jag och William det väldigt lugnt. En vän som jag studerat med ringde som flyttat från denna stad och var här en sväng och packade ur hemmet och frågade om vi kunde ses. Så hon kom hit och var gravid. BRA man har koll, jätte kul för henne. I alla fall pratade vi en stund och sen skulle hon bege sig hemåt är en bit från Falun så får se om vi ses och när i så fall. Intressant det där hur mycket som händer i människors liv så snabbt.

I alla fall, William fick pannkakor och sen slängde vi oss utslagna i soffan och kikade på Trassel ihop, var himla mysigt. Verkligen en bra film, såg den på BIO med William och Lisa förut. Men härligt att ha den i filmhyllan, jag och William satt och skrattade en hel del ihop. Nu har han precis somnat, varit en helflummig kväll men så tycker jag det ska få vara ibland. Lite bilder från, soffhänget.

Soffhäng i Falun.

Tokungen

Bara massa tok för sig hela tiden 😉

Försökte få något bra. Men då var han skeptisk istället.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa