Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

A walk in the past

Hehe hittade dessa bilder på bilddagboken. De innehåller min filofax jag hade när jag var 14-18. Jag tyckte den var rejält praktiskt så använde den länge. I alla fall hittade jag lite därifrån som jag tänkte visa er. (Fotat 2009) , hittade även mitt sjuårskort jag fick från mitt Lekis samt min ”portfolio, men så hette det nog inte då. Från samma period”.

Kortet från Lekis (förskoleklass). Ganska många år sedan 😉

Ritat av min familj ^^,

Min filofax.

Lite små klistermärken med ”kloka ord” från tidningen Frida.
ZAC och TAY står för Zack och Taylor från gruppen hanson som jag
under en period var helt besatt av. HEHE

En rejält gammal mobiltelefon som min
kompis målade och klippte ut åt mig då
jag inte ägde någon egen.
Ögon målade jag typ hela tiden. Klotter med andra ord.

Detta var i ettan på barn och fritid.
Jag hade gjort ett HIV test därav står det NEGATIVT
resultatet, jag mådde skit hela den där veckan och lovade
och svar att aldrig mer ha oskyddat sex. 1,5 år senare var jag gravid 😉

Klistermärken var min grej.

Bild på Anna när hon gick i nian.
Och på mig som liten.
Hej på dig skrev jag ut från en Zoobutik jag hade praktik på
under IV tiden.

En liten dikt om fjortisar.
Dikter var helt enkelt väldigt inne under den perioden.
OCH hata fjortisar med för den delen.

Drinkar och nalle puh
bra kombination?

En nalle jag fick av en kompis under en lektion.
På barn och fritid.

Titanic och spice girls och ett Barbie klistermärke och
Taylor så klart. Adidas var inne på den där tiden
All day I dream about sex
MYCKET kul förkortning va? 😉

Min lilla mens-kalender från
Libresse

En kondomförpackning vi fick i åttan av
Ungdomsmottagningen i Orsa.

Ja ni fattar, HA inte sex utan kondom 😉

Så här såg upp till 20 korten ut
för er som bor i Dalarna och inte sett dessa.
Det hette på den tiden Club 20 och om jag inte minns fel
fick man betala 150 kr för dom.

Mitt kort för jag gick i grundskolan ^^,

Snart har minst 10 år gått sen jag använde allt detta.
Och snart har jag varit mamma i 7 år!

6 Comments

  1. Jag älskar filmen Annie och har sett den hur många gånger som helst sen jag var yngre, det är en film man kan se om och om igen. Förr hade vi den på VHS (tror den var inspelad från TV), nu har vi hittat den på nätet. 😉 Har inte sett om den går att köpa, borde ju gå tycker man eftersom det är ganska många som gillar den.

  2. Ja det där med tradera kan vara väldigt knepigt. Dock har vi satt ut mycket för fem kronor och då kostar ju inte anonsen något. Men frakten är ju svin dyr en bok jag skulle sälja kostade frakten över 60 spänn, för EN bok 🙁 Men vi vill bara bli av med grejjorna så det är väl bara att görat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.