Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Sjuk?

Vaknade och mådde sjukt illa bokstavligt talat. Mår inte bättre nu heller men det här att försöka ligga i flera timmar funkar inte längre, jag måste upp. Fixa lunch åt William och sånt. Alltså känns verkligen som jag måste kräkas. Får hoppas det går över under dagen, har ingen lust att må som ett krockat skithus en heldag.

William drog till sin kompis för ett tag sedan, jag lär väl försöka ta mig en dusch. Just nu vill jag bara ligga och tycka synd om mig själv. Kalla mig fjantig men jag kan verkligen tycka synd om mig själv när det gäller.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa