Dark Mode Off / On
Fika & måltider

När mamman försöker vara huslig.

Gjorde ett tappert försök att vara lite huslig idag. Hade egentligen tänkt kliva upp tidigt och äta frulle med William, gick upp före honom men William fixade yoghurt och sen så väntade jag på att VCT skulle ringa upp, så när klockan var 12.00 åt vi mannagrynsgröt till lunch istället. Jag brukar inte göra gröt till lunch men det var gott och William var nöjd så tänkte att de var huvudsaken. Försökte till och med föreviga bilden på vår lunch fast William tog fram armen precis när jag skulle fotografera. Det är väl grejen med barn, det ska hända lite oförberedda saker på bild.

Här är i alla fall en glimt på vår lunch.

Ett prov att visa vår lunch.

Mannagrynsgröt och rosta smörgås (fick keso på sedan).

4 Comments

  1. Mums! Det var verkligen länge sen 🙂

    Ja prova på så får jag höra vad du tyckte sen, tror ju inte du kommer bli besviken men iaf 🙂

    Och TACK för din röst, vill ju så väldigt gärna vinna en kamera, har ju tyvärr inte råd att köpa en så..

    KRAM

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: