Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Tillbaka där den hör hemma.

Min mobil, fan va skönt det känns att ha den här. Hur gick jorden runt innan mobiltelefonen kom?
På tal om telefoner slängde jag i väg min hemtelefon i ilskan idag. Var inte meningen att den skulle gå sönder, utan slängde i väg den och den blev koliox, spelade ingen roll egentligen för den la bara av i alla fall. Hehe, brukar sällan blir arg men satt och försökte ringa Björn om en sak och då börjar den tuta upptaget varje sekund. Gjorde inget att den blev mos för den skulle ändå skrotas.

William följde med Björn till hans kompis en sväng precis, dom kommer väl hem om ett tag funderar på att slänga mig i badet. Får nog bli lite bad.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: